MUĞLA / YATAĞAN - Yatağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ÇEDES PROJE EĞİTİMİ "SEVGİ, DOSTLUK,VEFA" NİSAN AYI KARDEŞ OKULUMUZA HAZIRLIKLARIMIZ TAMAMLANMIŞTIR

Nisan Ayı ÇEDES Projesi kapsamında "sevgi,dostluk,vefa" konulu etkinliğimizi Nisan ayı süresince gerçekleştirmekteyiz. Kardeş okulumuz için hazırlamış olduğumıuz minik sürprizler, hediyeler hazırlanmış olup; kendilerini en kısa zamanda  ziyaret etmeyi planlamaktayız. Bu süreçte öğrencilerimize Sevginin önemini, dostluğun ne kadar mühim olduğunu ve vefa denilen o güzel sevgi bağlılığını hissetirerek yaşatmayı hedeflemekteyiz. Bir insanı sevmek bir toplumu sevmek demektir. Toplumu seven insan vatanına, milletine yararlı işler yapacağı için öğrencilerimize bu bilinci oluşturabilmek hedeflenmektedir. ÇEDES Nisan ayı "vefa,dostluk, sevgi" sorumlu öğretmenlerimiz Gülümser ŞAHİN ve Tuğba ERKAN'a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

26-04-2024

Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 21:55 - Görüntülenme: 20